O veste bună, una așa și-așa și alta mai puțin.

Dragi prieteni, vestea bună e c-am trecut de 4000 de euro! Șaizeci și trei (63!) de prieteni au donat până acum peste 4000 de euro din totalul de 5800, în campania de strângere de fonduri pentru post-producția scurtmetrajului documentar animat, intitulat "Pur și simplu divin" pe care l-am dezvoltat în ultimii zece ani alături de Mélody Boulissière. (care vă salută din Strasbourg unde lucrează la film, la Studio_amopix)

Vestea așa și-așa e că mai sunt 4 zile și campania-i gata!

Iar vestea nu foarte faină o știam de la început, dar n-am vrut să v-o zic, că poate nu era nevoie: ca să beneficiem de fondurile strânse, avem nevoie să adunăm întreagă sumă de 5800 de euro. Regula jocului: totul sau nimic. Dacă nu-i adunăm, nici un euro nu va pleca de la voi și implicit nu va ajunge la noi. Bonjour, tristesse - cum ar zice franțuzul!

Așadar dacă n-ați apucat să donați încă, astă ar fi momentul.

🇷🇴 Acum ori niciodată, allons enfants de la patrie! 🙂🇫🇷

____

Dacă n-ați aflat încă, în ultimul deceniu, alături de Mélody Boulissière, am copt la foc mic un film ce spune povestea de iubire aproape miraculoasă, trăită de propria mea bunică, Anna Florea, înaintea și-n timpul celui de-al Doilea Război Mondial, alături de un soldat staționat în satul Vama, pe numele lui Jean Mihail. Filmul, narat chiar de bunica (după un interviu luat cu un an înainte să moară la 92 de ani), își propune să exploreze ce rămâne dintr-o poveste de dragoste după trei sferturi de secol și un război mondial.

De-a lungul anilor ne-am bucurat de susținerea multor instituții și mai multor oameni, iar astăzi filmul e aproape-aproape gata. Mai avem nevoie de un ultim zvâc, care în lumea asta, a cinemaului de animație profesionist, se ridică la peste 5000 de euro (5800 mai exact)!

Mai avem 4 zile la dispoziție și deja am adunat, grație prietenilor care cred în proiectul nostru, peste 4000 de euro!

Beneficiile sunt pe măsura donațiilor, dar poate cel mai frumos e că la final, vom trece numele tuturor donatorilor pe genericul de sfârșit. Orice like sau share ajută! 🍀 @followers

Mélody, Bogdan și echipele Novanima Productions, Studio_amopix, Safe Frame