Cincizeci și trei (53!) de prieteni au donat până acum peste 3200 de euro din totalul de 5800, în campania de strângere de fonduri pentru post-producția scurtmetrajului documentar animat, intitulat "Pur și simplu divin" pe care l-am dezvoltat în ultimii zece ani alături de Mélody Boulissière.

Și pentru că tot am ajuns la Mélody, astăzi vă aduc în față filmul ei de absolvire, din 2015, intitulat "Somewhere", film selecționat în 2016 nicăieri altundeva decât la însuși împăratul festivalurilor, mărețul Festival de Cannes.

Dacă o să ajungem sau nu la Cannes din nou e o altă poveste, însă ce vreau eu să zic e că în ciuda bombănelilor mele Mélo știe ce face și că istoria de dragoste a bunicii Nușa din cel de-al doilea război mondial e pe mâini bune. Aruncați doar un ochi la linkul din comentariu ca să vedeți "Somewhere"!

____

Dacă n-ați aflat încă, în ultimul deceniu, alături de Mélody Boulissière, am copt la foc mic un film ce spune povestea de iubire aproape miraculoasă, trăită de propria mea bunică, Anna Florea, înaintea și-n timpul celui de-al Doilea Război Mondial, alături de un soldat staționat în satul Vama, pe numele lui Jean Mihail. Filmul, narat chiar de bunica (după un interviu luat cu un an înainte să moară la 92 de ani), își propune să exploreze ce rămâne dintr-o poveste de dragoste după trei sferturi de secol și un război mondial.

De-a lungul anilor ne-am bucurat de susținerea multor instituții și mai multor oameni, iar astăzi filmul e aproape-aproape gata. Mai avem nevoie de un ultim zvâc, care în lumea asta, a cinemaului de animație profesionist, se ridică la peste 5000 de euro (5800 mai exact)!

Mai avem 6 zile la dispoziție și deja am adunat, grație prietenilor care cred în proiectul nostru, peste 3200 de euro!

Beneficiile sunt pe măsura donațiilor, dar poate cel mai frumos e că la final, vom trece numele tuturor donatorilor pe genericul de sfârșit. Orice like sau share ajută! 🍀

Mélody, Bogdan și echipele Novanima Productions, Studio_amopix, Safe Frame