Vestea bună a zilei e că am depășit pragul de 50% din fondurile pe care ne-am propus să le strângem pentru terminarea post-producției scurtmetrajului nostru documentar de animație "Pur și simplu divin" / "Quelque chose du divin" / "Something divine"!

Cu peste 3000 de euro strânși de la voi, cei 47 de prieteni care ați donat până acum și cu 10 zile rămase pentru completarea țintei de 5800 de euro, ne reamintim că arta e o cursă lungă, un sport de transpirație mai mult decât inspirație, o îmbrățișare a incertitudinii.

De aceea astăzi sărbătorim cu o seamă de încercări, schițe, machete, crochiuri, toate lăsate în urmă, în praful ultimilor zece ani, dovadă a bricolajului ce stă la baza pre-producției oricărui film.

🥰 Recunoștință și pupături tuturor celor ce ne-au ajutat până aici! @followers

Mélody și Bogdan + Novanima Productions, Studio_amopix, Safe Frame

____

Dacă n-ați aflat încă, în ultimul deceniu, alături de Mélody Boulissière, am copt la foc mic un film ce spune povestea de iubire aproape miraculoasă, trăită de propria mea bunică, Anna Florea, înaintea și-n timpul celui de-al Doilea Război Mondial, alături de un soldat staționat în satul Vama, pe numele lui Jean Mihail. Filmul, narat chiar de bunica (după un interviu luat cu un an înainte să moară la 92 de ani), își propune să exploreze ce rămâne dintr-o poveste de dragoste după trei sferturi de secol și un război mondial.

De-a lungul anilor ne-am bucurat de susținerea multor instituții și mai multor oameni, iar astăzi filmul e aproape-aproape gata. Mai avem nevoie de un ultim zvâc, care în lumea asta, a cinemaului de animație profesionist, se ridică la peste 5000 de euro (5800 mai exact)!

Mai avem 10 zile la dispoziție și deja am adunat, grație prietenilor care cred în proiectul nostru, peste 3000 de euro!

Beneficiile sunt pe măsura donațiilor, dar poate cel mai frumos e că la final, vom trece numele tuturor donatorilor pe genericul de sfârșit.

Orice like sau share ajută!