👋 Povesteam în postarea precedentă despre campania proaspăt lansată pe Kickstarter, prin care încercăm să strângem ultimele fonduri necesare post-producției scurtmetrajului documentar de animație la care visez alături de Mélody Boulissière (mai mult eu, ea cu munca) de acum aproape 10 ani.

Dacă n-ați aflat încă, în ultimul deceniu am copt la foc mic un film ce spune povestea de iubire aproape miraculoasă, trăită de propria mea bunică, Anna Florea, înaintea și-n timpul celui de-al Doilea Război Mondial, alături de un soldat staționat în satul Vama, pe numele lui Jean Mihail.

De-a lungul anilor ne-am bucurat de susținerea multor oameni, iar astăzi filmul e aproape-aproape gata. Mai avem nevoie de un ultim zvâc, care în lumea asta, a cinemaului de animație profesionist, se ridică la peste 5000 de euro!

Cum nimic nu se strânge însă peste noapte, avem o lună la dispoziție și deja după primele zile am plecat la drum cu dreptul, și-am adunat, grație vouă prieteni care credeți în proiectul nostru, mai bine de 800 de euro!

Puteți să ne susțineți cu orice sumă, beneficiile sunt pe măsură, dar poate cel mai frumos e că la final, vom trece numele tuturor donatorilor pe genericul de sfârșit.

Cu voie bună înainte și link în primul comentariu,

Mélody și Bogdan

+ Novanima Prod, Studio_amopix & Safe Frame