⚡𝙼𝚊𝚒 𝚜𝚞𝚗𝚝 𝚍𝚘𝚊𝚛 𝟸 𝚣𝚒𝚕𝚎! 𝟺𝟾 𝚍𝚎 𝚘𝚛𝚎! 𝚂𝚞𝚗𝚝𝚎𝚖 𝚕𝚊 𝟿𝟸%!⚡

În 2018, când ne-am fotografiat pe fântâna din poză, eram în rezidența artistică de la Abația din Fontevraud, pe Valea Loarei. Fusesem selecționați să petrecem o lună la mănăstire, unde urma să ne petrecem timpul dezvoltând proiectul nostru, scurtmetrajul documentar de animație "Pur și simplu divin".

Sincer? Nu prea credeam că o să ne iasă. Prea haotic, prea multe intenții, și pozele din Colecția Costică Acsinte și pictura lui Mélody și trei fire temporale de împletit în poveste. Pfff.

Cinci ani mai târziu, la fel și cu campania asta de strâns fonduri. N-are cum să iasă, 5800 de euro într-o lună? Fii serioasă, Mélo, ce rost are, dă prost să nu reușim, o să părem niște fraieri.

Noroc însă că singurul fraier din povestea asta sunt eu și că am ascultat de Mélody până la urmă și... hei! Zece ani mai târziu, cu sprijinul A O SUTĂ DE OAMENI DEJA, suntem la un vârf de ac de încheierea campaniei de strângere de fonduri!

⚡𝙼𝚊𝚒 𝚜𝚞𝚗𝚝 𝚍𝚘𝚊𝚛 𝟸 𝚣𝚒𝚕𝚎! 𝟺𝟾 𝚍𝚎 𝚘𝚛𝚎! 𝚂𝚞𝚗𝚝𝚎𝚖 𝚕𝚊 𝟿𝟸%!⚡

Doar atingând 100% putem intra în posesia fondurilor. (dacă depășim e și mai bine!)

Recunoștință totală tuturor celor care ne-au sprijinit până acum, vă iubim!

____

Dacă n-ați aflat încă, în ultimul deceniu, alături de Mélody Boulissière, am copt la foc mic un film ce spune povestea de iubire aproape miraculoasă, trăită de propria mea bunică, Anna Florea, înaintea și-n timpul celui de-al Doilea Război Mondial, alături de un soldat staționat în satul Vama, pe numele lui Jean Mihail. Filmul, narat chiar de bunica (după un interviu luat cu un an înainte să moară la 92 de ani), își propune să exploreze ce rămâne dintr-o poveste de dragoste după trei sferturi de secol și un război mondial.

De-a lungul anilor ne-am bucurat de susținerea multor instituții și mai multor oameni, iar astăzi filmul e aproape-aproape gata. Mai avem nevoie de un ultim zvâc, care în lumea asta, a cinemaului de animație profesionist, se ridică la peste 5000 de euro (5800 mai exact)!

Mai avem 2 zile la dispoziție și deja am adunat, grație prietenilor care cred în proiectul nostru, peste 5360 de euro!

Beneficiile sunt pe măsura donațiilor, dar poate cel mai frumos e că la final, vom trece numele tuturor donatorilor pe genericul de sfârșit. Orice like sau share ajută! 🍀 @followers

Mélody, Bogdan și echipele Novanima Productions, Studio_amopix, Safe Frame