⛵️ Ahoy! Bat la ușă ca să vă anunț că mâine pleacă din port, în cea de-a doua expediție, corabia I'mportant, la bordul căreia, acum zece ani, s-au urcat 83 de oameni, în căutarea răspunsului la aceeași întrebare fără sfârșit "ce e important?".

La fel ca în 2011, întâiul ofițer, Alex Bălă, compozitorul coloanei sonore, va avea onoarea și curajul de-a deschide balul! ⚔

Până mâine vă las alături de versiunile noastre mai tinere și frumoase (dar și mai inarticulat-gesticulatorii) într-un reportaj Digi24 din 2012, în care povesteam cu mult aplomb și siguranță.--- Ce e I'mportant? E un serial documentar web care urmărește un grup de 82 de oameni intervievați o dată la 10 ani, răspunzând unei întrebări înșelător de simple: Ce e important?

Prima serie, primul capitol de interviuri și difuzarea lor a avut loc între 2011 și 2013. ⏳ Cea de-a doua serie va începe mâine și va urmări aceleași personaje, acum cu 10 ani mai în vârstă. Vor fi confruntați cu aceeași întrebare: Ce (mai) e important?

⛵️ Haide în povestea noastră, urcă la bord, abonează-te la I'mportant pe Youtube: https://cutt.ly/SYJvX4O și dă-ne un LIKE la pagina asta I'mportant.

I'mportant e un serial produs de mine, Bogdan Stamatin, muzica e compusă de Alex Bălă, producătoare asociată Monica Jitariuc, editare video Alexandru Rotariu @ BTD Studio